ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

2217

Ολοκληρώθηκε ο πολύ ωραίος αγώνας που διοργάνωσε ο Ελαφος με 70 συμμετοχές
Ενα πανέμορφο άλσος στην Αγία Μαρίνα Καλλιθέας γέμισε με παιδικές φωνές και όλα τα παιδιά απόλαυσαν τον αγώνα
Ο Φιλίνος συμμετείχε με 7 συνοδούς και με 8 αθλητές μιας και τη τελευταία στιγμή αρρώστησε ο 9ος με πυρετό (Ιωάννης Μάμμης)
Κατακτήσαμε ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο με την Κατερίνα Γιώνα και τον Θωμά Ανυφαντή και μια 5η και μία 6η θέση με Φα Νικόλαο και Φά Δημήτρη
Να αναφέρουμε ότι η Ζωή Σιδέρη και ενώ βρισκόταν σε θέση χάλκινου μεταλλίου 200 μέτρα πριν τον τερματισμό τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να μη μπορεί να τερματίσει τον αγώνα.
Το μέλλον της όμως αναμένεται λαμπρό και ελπίζουμε σε γρήγορη αποκατάσταση
Eυχαριστούμε τη γιατρό του αγώνα αλλά και το σαμαρείτη από την Κω Αθανασόπουλο Δημήτριο για τη βοήθειά τους στο τραυματισμό του παιδιού.
Συμμετείχαν επίσης ο Νικόλας Κουζούκας , η Εύη Κουζούκα και ο Δημήτρης Καρδαράς
Ολα τα παιδιά μας συμμετείχαν με χαρά και απόλαυσαν όχι μόνο την εκδρομή αλλά και τον αγώνα
Ευχαριστούμε τη κα Μίκα Κελεπέρα και τον κ.Κυριάκο Κελεπέρα και όλα τα στελέχη του Έλαφου για τη φιλοξενία και για τη βοήθειά τους στη μεταφορά αθλητών και ποδηλάτων από το λιμάνι έως το χώρο του αγώνα.
Είμαστε καταυποχρεωμένοι και πάλι
Δε μπορούμε όμως να μην αναφέρουμε και κάποια πράγματα που δεν αρμόζουν στο άθλημά μας και βέβαια δεν ευθύνονται οι διοργανωτές γι αυτά..
Η απονομή στην open κατηγορία έγινε ως επι το πλείστον με τη παρουσία των στελεχών του Έλαφου και του Φιλίνου και λίγων συγγενών και φίλων άλλων συλλόγων.Και αυτά τα παιδιά χρειαζόντουσαν το χειροκρότημα των υπολοίπων αθλητών και γονέων.Εκαναν ολόκληρο ταξίδι για να συμμετάσχουν.Και ήταν και πολλά παιδιά από τη Ρόδο που είναι το μέλλον για τη παιδική ποδηλασία.Είναι κρίμα για τα παιδιά και δεν τα βοηθάμε με αυτό το τρόπο να αγαπήσουν τη ποδηλασία.
Επίσης να πούμε ότι εικόνες παραγόντων που δημιουργούν ψυχολογική βία (bullying) σε παιδιά 7-8 ετών για να τα αναγκάσουν να κάνουν στην άκρη για να περάσουν οι δικοί τους αθλητές αλλά ακόμα και αθλητών αυτών των ηλικιών να κοροιδεύουν αδύνατους νέους ποδηλάτες για να τους αναγκάσουν να εγκαταλείψουν τον αγώνα ή γονείς που βρίζουν απρόκλητα και χυδαία άλλους γονείς δεν αρμόζουν στο άθλημά μας. Οπως επίσης γονείς που κάνουν service ποδήλατα αθλητών την ώρα του αγώνα και εντός της διαδρομής του αγώνα Ελπίζουμε όλοι να σταματήσουμε να ανεχόμαστε τέτοιες καταστάσεις που δυσφημούν το άθλημα που αγαπάμε.Ελπίζουμε στη βοήθεια της ΤΕΔ για την εξάλειψη τέτοιων καταστάσεων
Ευχαριστούμε τη Ταμάρα Τουμπαζή και το team της (Μάνος Πεδιαδιτάκης , Ζαμάγιας Κώστας και Αλεξιάδης Λευτέρης) για τη πολύ καλή δουλειά που κάνουν αφιλοκερδώς.
Είναι τιμή μας που είστε στο σύλλογό μας