ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ CASA COOK–ΓΣ ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ την Κυριακή

1326

Δελτίο Τύπου
Την Κυριακή 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 17:00, στο κλειστό γυμναστήριο της Κω θα διεξαχθεί ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ CASA COOK–ΓΣ ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
Η ομάδα μας αγωνίζεται εναντίον της ομάδας που μας απέκλεισε στο κύπελλο και προέρχεται από νίκη, αντίθετα από την ομάδας μας που προέρχεται από την εκτός έδρα ήττα από τον Φιλαθλητικό Ζωγράφου.
Υποδεχόμαστε όμως ταυτόχρονα, μια ομάδα η οποία αντιμετωπίζει και όλα τα προβλήματα που πρόεκυψαν από τις μεγάλες καταστροφές στην Μάνδρα. Μια ομάδα που θρηνεί συμπολίτες της και δοκιμάζεται σκληρά, έχοντας να αντιμετωπίσει προβλήματα που είναι σημαντικότερα από έναν αγώνα μπάσκετ.
Όλοι στην οικογένεια του Ιπποκράτη, αισθανόμαστε ότι οφείλουμε και πρέπει να συμπαρασταθούμε στους ανθρώπους της Μάνδρας, ως ομάδα αλλά και ως κοινωνία. Άλλωστε είμαστε ένας τόπος που δοκιμάστηκε με σκληρό τρόπο το καλοκαίρι και γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι να έχεις την συμπαράσταση των συνανθρώπων σου.
Διοργανώνουμε λοιπόν, εκστρατεία βοήθειας και συγκεκριμένα, όσοι θέλουν θα μπορούν να παραδίδουν στα γραφεία του συλλόγου μας στο κλειστό γυμναστήριο ρούχα, τρόφιμα και ήδη πρώτης ανάγκης. Μπορούν όσοι επιθυμούν να τα φέρνουν και κατά την διάρκεια του αγώνα. Θα υπάρχει επίσης στη είσοδο του γηπέδου κατά την διάρκεια του αγώνα, ξεχωριστό κουτί για την οικονομική ενίσχυση και για όσους επιθυμούν να συμβάλλουν δίνοντας χρήματα.
Είμαστε σίγουροι ότι η κοινωνία της Κω θα βοηθήσει και θα στηρίξει την πρωτοβουλία της ομάδας μας.
Σας περιμένουμε όλους και σας ευχαριστούμε για την στήριξη σας.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΑΤΖΗΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ