Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

1804

 

Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΣΤΑΔΙΟ ΦΙΛΙΝΟΣ, 85300 ΚΩΣ

ΤΗΛ: 697 907 1025  e-mail: info.athlopedion@gmail.com

Ευχαριστήριο προς Δ.Ο.Π.Α. Ρόδου.   

Η Ακαδημία μας είχε την ευκαιρία για 13η συνεχόμενη χρονιά να λάβει μέρος στο τουρνουά υποδομών ποδοσφαίρου ‘’ΠΑΣΧΑ 2017’’, που διοργάνωσε ο Δ.Ο.Π.Α. Ρόδου από τις 18/04/17 έως 20/04/17, με πολυάριθμη αποστολή παιδιών και γονιών – συνοδών (280 άτομα).

Οι ηλικιακές ομάδες που πήραν μέρος ήταν παιδιά γεννηθέντα το 2011-12 Babini,  2009-10 Mini Junior, 2007-08 Junior, 2005-06 Προ-παιδικό, 2003-04 Παιδικό με τη συμμετοχή των Α.Σ. Ρόδος, Γ.Σ. Διαγόρας, Γ.Α.Σ. Ιαλυσός, Αστέρας Παστίδας, Ηρακλής Μαριτσών, Α.Σ. Φοίβος, Αργοναύτες Καλύμνου και Ακαδημίας Champion από τη Λεμεσό της Κύπρου.

Ο σκοπός του τουρνουά που ήταν η συμμετοχή των μικρών αθλητών στη ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση , η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αθλητών η προώθηση της φιλίας μεταξύ ομάδων και παιδιών καθώς και η ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπευθύνων επετεύχθη στο έπακρο για άλλη μια χρονιά.

Η Διοίκηση και ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Μανούσογλου Γιάννης, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού –  Αθλητισμού κ. Χατζηιάννου Τέρη, τον Πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α. Ρόδου κ. Κυριαζή Στέφανο, την ψυχή του τουρνουά Διευθυντή του  Δ.Ο.Π.Α. Ρόδου κ. Θεοδώρου Θόδωρο, τον προϊστάμενο Αθλητισμού κ. Χαρίτο Μιχάλη, για την άψογη διοργάνωση, συνεργασία και φιλοξενία.

Ιδιαίτερες  ευχαριστίες όμως αξίζουν και οι εργαζόμενοι σε όλα τα  γήπεδα, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, καθώς και όλοι οι οδηγοί  φρόντισαν για την ασφαλή μετακίνησή μας.

Από τη μεριά μας διαβεβαιώνουμε ότι θα στηρίζουμε πάντα αυτή τη διοργάνωση και θα δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε να γίνεται καλύτερο και μεγαλύτερο χρόνο με το χρόνο. Στόχος μας είναι και κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον το τουρνουά αυτό να μπορέσει να διοργανωθεί τόσο στην Κω όσο και στο νησί της Κύπρου.

Ευχαριστούμε και πάλι για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία.

Ραντεβού το ‘’ΠΑΣΧΑ 2018’

Η Μεγάλη Πορτοκαλί Οικογένεια του Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ.