Α.Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ – Α.Ε.ΔΙΚΑΙΟΥ 47 -53 στις νεανίδες

1780

Με την αναμέτρηση Α.Ε. Δικαίου-Α.Ο. Κολοσσός άνοιξε η αυλαία του fianal four της Καλύμνου .Η ομάδα της Κώ κέρδισε με 53-47 τον Κολοσσό στον πρώτο ημιτελικό και προκρίθηκε για τον τελικό για να διεκδικήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Δωδεκανήσου στις νεανίδες.

 Στο κατάμεστο κλειστό της Καλύμνου τα κορίτσια της Α.Ε.Δικαίου ήταν συνεχώς μπροστά στο σκόρ με μια εύθραστη διαφορά εκμεταλευόμενη την ταχύτητα ανάπτυξης τους στον αιφνιδιασμό και την πιεστική άμυνα στην περιφέρεια .

Ο Κολοσσός με ομαδική δουλειά και με συνεχείς αλλαγές παικτριών  στο γήπεδο διεκδικούσε την νίκη ακόμα και στα τελευταία 5 λεπτά της συνάντησης αλλά εκεί πλέον η Φιλοθέη Φραζή(24) έδειξε το ταλέντο της μάζεψε ριμπάουντ  ,μπλόκαρε  επιθέσεις  κατέβασε την μπάλα και  με συνεχή καλάθια και  ασίστ  δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Κολοσσό για νίκη.

Αξιο αναφοράς για την Α..Ε.Δικαίου ότι Φραζή και Δρόσου πέτυχαν 40 από τους 54 πόντους για την ομάδα τους.

Τα δεκάλεπτα ήταν: 11-12, 19-21(Ημιχ.),

31-35, 47-53 Τελικό

Διαιτητές: Αντωνίουβ- Βλάσσης

Κολοσσός  Ρόδου (Γρεμμενάς Μ) : Σουλούνια 6, Ντίντα 12(2), Κλωνάρη 7(1), Πέρου, Σκιαδά, Αμπελά, Αντωναράκη 4, Παπαδοπούλου 8, Γκίνικα, Χατζηδάκη 2, Βαλάσκα 8. Α.Ε. Δικαίου  (Τζομάκας Δ.) : Σκουφεζή 4, Μπότσι, Δρόσου 16, Κοντού, Χριστοφή, Φλάσκου 2, Τσαμπουνιάρη 2, Φραζή 24, Ήλιου 2, Παπασεβαστού 3.