ΕΑΚΑ- ΑΕ Δικαίου 42-45 στις κορασίδες

2567

Η Α.Ε. Δικαίου πήρε δύσκολα την νίκη  κερδίζοντας με 45-42 την Ε.Α.ΚΑ.σε ένα παιχνίδι που παίχτηκε στο σούτ  με την λήξη του αγώνα.

Η ομάδα του Σωτήρη Τσακαλίδη βασίστηκε  στη Νίννη τόσο στην οργάνωση όσο και στο σκοράρισμα Η γνωστή για την αξία της παίκτρια της Ε.Α.ΚΑ  πέτυχε 28 πόντους με 2 τρίποντα , μοίρασε ασίστ στη Χρυσάκη καιστις άλλες συμπαίκτριες της που όμως δεν τις αξιοποίησαν  και στο τέλος  πήρε τις περισσότερες προσπάθειες μια και ήταν απελπιστικά μόνη στην επίθεση .Παρά την ήττα όλα δείχνουν πως η Ε.Α.ΚΑ με το πέρασμα του χρόνου θα βελτιωθεί πολύ μια και η προσαρμογή στην αλλαγή  προπονητή,  η ανυπαρξία φιλικών και επίσημων αγώνων θα ξεπεραστούν σύντομα.

   Τα κορίτσια της Α.Ε.Δικαίου μια ικανή ομάδα με ύψη ,δύναμη και μαχητικότητα είχε την Φραζή να ηγείται σε άμυνα και επίθεση, να σκοράρει πάντα στα κρίσιμα λεπτά πετυχαίνοντας 27 πόντους με 2 τρίποντα  και να δίνει την νίκη στην ομάδα της.Αξιο αναφοράς είναι πως όλα τα κορίτσια έδειξαν καλά στοιχεία και η σταθερή προπονητική καθοδήγηση  που χρόνια τώρα έχουν δίνουν ένα σύνολο καλό με δέσιμο σαν ομάδα.Με την νίκη αυτή η Α.Ε. Δικαίου έκανε  το 3 στα 3.

Τα δεκάλεπτα ήταν: 6-8, 14-21 Ημιχρ.

 27-34, 42-45 Τελικό

Διαιτητές: Αντωνίου- Νικηφορίδης

Ε.Α. Καλύμνου  (Τσακαλίδης) : Γεωργαρά Γ., Νίννη 28(2), Βαρδαούλη, Αλαχούζου, Εργά, Σμαλιού 2, Γεωργαρά Μ., Μύτικα, Χαλκίτη, Κυπραίου, Πατέλλη 2, Χρυσάκη 8.

Α.Ε. Δικαίου  (Τζομάκας ): Χατζηκαλύμνιου, Σκουφεζή 1, Δρόσου Ε. 8, Χριστοφή, Μπότσι Α., Θεοδωρίδου, Φλάσκου 2, Τσαούση, Μπότσι Ε., Φραζή 27(2), Ήλιου, Καλαμπόκη 7