ΕΑΚΑ- Καλυμνιακός 73-19 στις Παγκορασίδες

2585

Εύκολη νίκη όπως αναμένονταν για την  Ε.Α. Καλύμνου που  κέρδισε με 73-19 τον Καλυμνιακό  στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα των παγκορασίδων στον όμιλο των νήσων.

Μεταξύ των δύο ομάδων υπάρχει  μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, μια και η ομαδα της Ε,Α,ΚΑ είναι με κορίτσια έμπειρα που παίζουν μαζί πολύ καιρό είναι σαφώς καλύτερες τεχνικά, υπερτερούν σε δύναμη και ύψος  έχοντας  δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο.

 Η ομάδα του Σωτήρη Τσακαλίδη, πέτυχε  την τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα και συνεχίζει με στόχο το final four της κατηγορίας.

 Από την άλλη μεριά  τα κορίτσια του Καλυμνιακού είναι μικρότερες σε ηλικία (κατηγορία μίνι)που συμμετέχουν γιατί δεν διεξάγεται πρωτάθλημα στην κατηγορία τους και τώρα ξεκινούν τα πρώτα βήματα τους και μάλιστα στα δύσκολα.

Ολοι στον Καλυμνιακό πιστεύουν  στα κορίτσια αυτά και στις δυνατότητες που έχουν και με την επιστροφή του coach τους  Θοδωρή Χαντσαρίδη (έλειπε για  ενάμιση μήνα λόγω στρατιωτικής θητείας ) στη Κάλυμνο θα συνεχίσουν τις προπονήσεις προσβλέποντας σε αυτά που έρχονται

Τα δεκάλεπτα ήταν: 20 -4, 45 -14 ημιχρ.,  

58-19, 73 -19 τελικό

Διαιτητής: Μάγκος

Ε.Α. ΚΑΛΥΜΝΟΥ (Τσακαλίδης): Γεωργαρά 9,Τσιούγκαρη, Βαρδαούλη 7, Αλαχούζου 10, Σμαλιού Α. 2, Σμαλιού Ε. 20, Μύτικα 14, Αξιώτη 2, Κυπραίου 6, Καρδούλια, Ζωγραφάκη 3(1).

ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ (Χαντσαρίδης Θ.): Πετράκη , Αθανασίου 3, Τσουκαλά Μαρία., Διαμαντή 6, Αμπελά, Λαζαρή 6, Λοΐζου, Γαλουζή, Αργυρού 2, Τσαβαρή, Τσουκαλά Μέλπω

2.