ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

1014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Κλείνοντας τις αγωνιστικές  υποχρεώσεις για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με την νίκη απέναντι στην ομάδα  του ΠΟΛΙΣ ΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ η ομάδα του νησιού μας βρίσκετε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Κερδίζοντας τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, και πριν ξεκινήσουμε την προσπάθεια από την επομένη κιόλας Κυριακή 29 Ιανουαρίου για τον δεύτερο γύρο, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φιλάθλους για την παρουσία τους στους αγώνες αλλά και την θερμή υποστήριξη τους και το ζεστό τους χειροκρότημα προς τους αθλητές μας και προπονητές τους οποίους και η διοίκηση του συλλόγου θέλει να συγχαρεί και να ευχαριστήσει για την προσπάθεια αλλά και το ήθος τους εντος αλλά και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Πιστεύουμε ότι με την στήριξη  όλων των Κωων και την στήριξη που πρέπει να έχει αυτή η ομάδα και από όλους τους αρμόδιους φορείς (όπως πολλές φορές έχει κάνει η περιφέρεια νότιου Αιγαίου και το επαρχείο Κω) , θα καταφέρουμε τον στόχο της ανόδου στην Εθνική και για ακόμα ψηλότερα στο μέλλον, συνεχίζοντας παράλληλα να διαφημίζουμε σε όλη την Ελλάδα το όμορφο νησί μας.

Μεγάλη στήριξη παρέχουν όμως και κυρίως οικονομική, πάρα πολλές επιχειρήσεις του νησιού μας υπό μορφή χορηγίας αλλά και παροχών. Τους ευχαριστούμε και ελπίζουμε να συνεχίσουν να παρέχουν την πολύτιμη βοήθεια τους, βρίσκοντας ταυτόχρονα και άλλους συνοδοιπόρους στην προσπάθεια μας. Επιφυλασσόμαστε για την δημοσιοποίηση όλων αυτών των υποστηρικτών με νέο αποκλειστικό δελτίο τύπου , πολύ σύντομα.

Παράλληλα όμως και μάλιστα με τεράστια επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση την δουλειά μας στις ακαδημίες από τις οποίες πολλά χρόνια τώρα και κάθε χρόνο, τουλάχιστον 1-2 παιδιά γίνονται στόχος και στελεχώνουν έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο μεγάλους  συλλόγους  κυρίως της Αθήνας. Αρκετά από αυτά τα παιδιά έχουν στελεχώσει και άλλα συνεχίζουν, τις Εθνικές ομάδες. Στόχος μας παραμένει η ανάδειξη τέτοιων αθλητών αλλά σταδιακά να μπορούμε να παρέχουμε εμείς σε αυτά τα παιδιά τις ευκαιρίες και την συμμετοχή σε μεγάλα πρωταθλήματα. Όνειρο μας η στελέχωση της ομάδας μας στην πλειοψηφία της από ντόπιους αθλητές κάτι που από φέτος ήδη έχει αρχίσει να επιτυγχάνεται.

Αλλά να μην ξεχνάμε και τον κοινωνικό ρόλο και όχι μόνο αθλητικό που επιτυγχάνεται με την λειτουργία των ακαδημιών, όχι μόνο των δικών μας βέβαια αλλά όλων των αθλητικών συλλόγων, με την παρουσία των παιδιών σε χώρους που προάγουν την άμιλλα  και την κοινωνικοποίηση, παράλληλα με την διασκέδαση και την σωστή ανάπτυξη. Διατηρούμε την μεγαλύτερη σε αριθμό παιδιών και πιο επιτυχημένη ακαδημία δεκαετίες τώρα  και εργαζόμαστε σκληρά για να συνεχίσουμε αυτό το έργο.

Για αυτό τον λόγο πολλά χρόνια τώρα ένα βασικό σλόγκαν μας είναι το :

ΣΤΗΡΙΖΩ  ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ – ΣΤΗΡΙΖΩ  ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στηρίξτε λοιπόν όλοι την προσπάθεια μας, διότι με αυτόν τον τρόπο στηρίζετε το ίδιο το νησί μας αλλά και τις νέες γενιές.

Ευχαριστούμε πολύ όλου σας και περιμένουμε να σας δούμε από κοντά στις επόμενες αθλητικές και μη εκδηλώσεις του συλλόγου μας.

 

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΑΡΤΟΦΥΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ