Ημιτελικός Νεανίδων Τελχινίς – Νεώριο Σύρου

1528

Την Κυριακή στο Βενετόκλειο ο ημιτελικός Νεανίδων Τελχινίς – Νεώριο Σύρου

Ολοκληρώνεται σήμερα (Παρασκευή) η προετοιμασία της ομάδας νεανίδων της Τελχινίδας ενόψει του αγώνα της με το Νεώριο Σύρου.

Ο σημαντικός αυτός αγώνας είναι προγραμματισμένος για το μεσημέρι (1μμ) της Κυριακής (19/2) στο κλειστό γήπεδο ‘Βενετόκλειο’ και αποτελεί τον 2ο ημιτελικό του πρωταθλήματος νεανίδων της Ζ΄ Περιφέρειας. Η νικήτρια θα διεκδικήσει με αντίπαλο την Αναγέννηση Σάμου (νικήτρια 1ου ημιτελικού) τον τίτλο της πρωταθλήτριας Αιγαίου και το εισιτήριο για την προημιτελική φάση (Β΄ φάση) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων.

Η διοίκηση του ΡΣΦΠ Τελχινίς ευχαριστεί τις επιχειρήσεις: Fit & Balance – Παναγιώτης  Δηλμπεράκης, Amor Amor, Filippos Catering, Special Ψησταριά, Kahlua hotel apartments Ευρωγνώση,  Bardos wood, Πιλάτος Εμμανουήλ, Αλαφάκη Ζωή – φρούτα λαχανικά και Ξυλοσοφία που είναι οι υποστηριχτές του τμήματος Νεανίδων.

Ο προπονητής της Τελχινίδας, Νίκος Τσιντομηνάς, θα έχει στη διάθεσή του όλες τις αθλήτριες του τμήματος ενώ μοναδικό πρόβλημα είναι ότι οι τρεις από αυτές, Γεωργία Βερβερίδη, Νικολέτα Αμορανίτη και Φαμπιόλα Τερζίου, θα αγωνισθούν την  προηγούμενη μέρα (Σάββατο βράδυ) σε αγώνα της Α2 Γυναικών στην Αθήνα (με Αστέρα Αγ. Δημητρίου) και θα ταξιδέψουν για Ρόδο λίγες ώρες πριν τον αγώνα.

Για την Τελχινίδα θα αγωνιστούν οι αθλήτριες: Νικολέτα Αμορανίτη, Γεωργία Βερβερίδη, Ανθή Γκίκα, Κατερίνα Δεληγιώργη, Στέλλα Ζέρβα, Δέσποινα Καραγιάννη, Ραφαηλία Κουφομανώλη, Δέσποινα Κρητικού, Εύη Μανωλάκη, Κική Μυρωνίδου, Γιοζεφίνα Νταϊγα, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Μαλτίντα Πέτσι, Φαμπιόλα Τερζίου και Ντιλεκ Χουσεΐν.

Για τον ΑΣΕ Νεωρίου Σύρου ο Χρήστος Σκρέτας θα έχει στη διάθεσή του τις Νικολέτα Κοκμοτού, Βασιλική Κοκμοτού, Πετρίνα Σκουλάτου, Κωνσταντίνα Καραβάνα, Μαργαρίτα Πρίντεζη, Κυριακή Μπουντούρη, Ελένη Βαρσαμή, Μαρήλια Λυγνού, Ντανιέλα Ρούτσι, Κατερίνα Τζέκα και Αφροδίτη Στεφάνου.

Οι πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου καλούν τους φίλους του βόλεϊ να παρακολουθήσουν τον αγώνα και να ενισχύσουν την προσπάθεια τους για πρόκριση στον τελικό.