Η Ουρανία Ρεμπούλη του Γ.Σ.Νέων Λέρου νικήτρια στο Μαραθώνιο

1500

Η Ουρανία Ρεμπούλη αθλήτρια του Γ.Σ.Νέων Λέρου  όπως και πέρυσι έτσι και φέτος ήταν νικήτρια στο Πρωτάθλημα και τρίτη στην γενική κατάταξη με 2. 2.49.24

Ο Χριστόφορος Μερούσης για μία τέταρτη φορά ήταν ο πρώτος Ελληνας της διαδρομής. Σπουδαίοι αθλητές, ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές βρέθηκαν στο Παναθηναϊκό Στάδιο στη διάρκεια του 34ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τον εορτασμό των 120 χρόνων από τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες, εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ και η ΕΟΕ. 

Συμμετοχή Αθλητών και από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΚΩ « Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ»  είχε   στο 34Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ 2016

 Οι Μαραθωνοδρόμοι  του συλλόγου Μανώλης Τσίκνης , Πλατέλας Σταμάτης , Κωστογλάκης Κώστας , Καματερός Θανάσης , Αρχοντάκης Παναγιώτης , Πουλιού Λευτέρης , Βασιλειάδης Παναγιώτης, Χατζημάρκος Μάρκος , Θαλασσινός Νικήτας ,Νικολάου Κώστας ,Σουρασής Γιώργος , Διακαναστάσης Αντώνης ,  Σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις σε αυτή την Μεγάλη Αθλητική Διοργάνωση ,  στην οποία  συμμετείχαν σε όλες τις διαδρομές  50.000 δρομείς από όλο τον Κόσμο.

 Επίσης η Ματούλα Καλαΐτζή , ο Γιώργος Μπαραχάνος και ο Μιχάλης Καλαΐτζής έτρεξαν στα 10Χιλιόμετρα.

 Οι Αθλητές τίμησαν τον Σύλλογο τους με την συμμετοχή  και τον τερματισμό τους  στον πολύ επίπονο και δύσκολο Αγώνα, και έδειξαν σε όλους ότι στόχος δεν είναι η πρωτιά, αλλά το «ευ αγωνίζεσθαι» και η συμμετοχή!!