ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ Η Ε.Α.ΚΑ ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

2331

Οι κορασίδες της Ε.Α. Καλύμνου   κατέκτησαν άξια  τον τίτλο του πρωταθλητή Δωδεκανήσου, κερδίζοντας στον  τελικό με 45-42 την Α.Ε. Δικαίου. Το παιχνίδι ήταν ένα ντέρμπυ από την αρχή με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκόρ και να εναλλάσσονται στο προβάδισμα  ,το ημίχρονο έκλεισε 18-24 .

Όλα κρίθηκαν στο τελευταίο μέρος όπου   η Ε.Α.ΚΑ με κορυφαίες και σε αυτό τον αγώνα  την Νίννη 24(2) , την Χρυσάκη,(14) αλλά και την αγωνιστικότητα όλων των κοριτσιών της ομάδας στέφθηκε πρωταθλήτρια της Δωδεκανήσου.

Αξιο αναφοράς η οργανωμένη παρουσία όλης της διοίκησης της ομάδας τη Ε.Α.ΚΑ που με την θερμή συμπαράσταση των  πολλών φιλάθλων ,που ταξίδεψαν στην Ιαλυσό , έδωσαν ώθηση στα κορίτσια για την επιτυχή παρουσία και τον τίτλο.

Η Α.Ε.Δικαίου  δεν παρουσιάστηκε στην απονομή των μεταλλίων και του κυπέλλου που έγινε από  το μέλος της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου κ.  Ελένη Κοκκίνου ενώ οι  υπόλοιπες ομάδες ήταν κανονικά στη τελετή όπου επίσης  τιμήθηκαν οι διαιτητές, οι κριτές, οι χορηγοί και ο γιατρός των αγώνων,

Τα δεκάλεπτα ήταν: 7-9, 18-24 Ημιχ.  31-33, 45-42 Τελικό
Διαιτητές: Αντωνίου- Πατμίου
Ε.Α. Καλύμνου (Τσακαλίδης ): Νίννη 24(2), Βαρδαούλη 3, Εργά 2, Σμαλιού, Γεωργαρά Μ. 2, Μύτικα, Πατέλλη, Χρυσάκη 14.
Α.Ε. Δικαίου (Τζομάκας Δ.) : Σκουφεζή 3, Δρόσου 19, Χριστοφή, Μπότσι 6, Φλάσκου, Ήλιου 2, Φραζή 10(2), Τσαούση