ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ – ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ 53-23 ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

2109

Εύκολη νίκη  πέτυχαν τα κορίτσια του Καλυμνιακού, κόντρα στον, Φοίβο Κω με 53-23 για τον όμιλο νήσων του πρωταθλήματος των παγκορασίδων
Η ομάδα του Θοδωρή Χαντσαρίδη από την αρχή πήρε προβάδισμα στο σκορ έχοντας σε καλή μέρα την Μέλπω Τσουκαλά (24) την Κατερίνα Διαμαντή (14) αλλά και πολυφωνία στην επίθεση . Η ομάδα του Καλυμνιακού πέτυχε έτσι την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα το σημαντικό όμως τονίζουν οι άνθρωποι της ομάδας δεν είναι οι νίκες αλλά η εντυπωσιακή ατομική και ομαδική βελτίωση των κοριτσιών στο παιχνίδι τους και η ομάδα που δημιουργείται.
Ο Φοίβος Κώ βασίστηκε επιθετικά στην Κεφαλά (12) και Κρητικού (5) αλλά η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής στα μικρά του κορίτσια που και αυτά είναι στα πρώτα μπασκετικά τους βήματα.
Στόχος όλων η απόκτηση εμπειριών και αναμένουν τα τουρνουά της τοπικής επιτροπής στα μίνι μια και όλα τα κορίτσια του Καλυμνιακού είναι μικρότερα ηλικιακά στην κατηγορία όπως άλλωστε και κατά βάση στην ομάδα του Φοίβου, της Ακαδημίας Καλύμνου και του Ηρακλή 2000.
Τα δεκάλεπτα ήταν:

13-3, 26-10 Ημιχ.,

41-18, 53-23 Τελικό
Διαιτητές: Μητσού- Μάγκος
ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ (Χαντσαρίδης): Πετράκη, Αθανασίου 4, Τσουκαλά Μ. 5, Διαμαντή 14, Αμπελά, Λαζαρή 4, Λοΐζου, Γαλουζή 2, Αργυρού, Τσαβαρή, Τσουκαλά Μελπ. 24, Ατσα.
ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ (Κυριάκης): Λεσάι, Κεφάλα 12, Ντερβίσι, Πλούμπη, Μιλίκοβιτς, Χόνδρου, Ντρίζα 3, Σούντρη 3, Κρητικού 5.