ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ 1 ΓΕΛ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ !!!

1677

Νίκη πρόκριση για το 1 ΓΕΛ Καλύμνου απέναντι στις πρωταθλήτριες Κυκλάδων ομάδα της Τήνου
Τα κορίτσια του 1ου Γενικού Καλύμνου κέρδισαν με 34-36 το ΓΕΛ Τήνου και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσουν σήμερα (11:30) τους πρωταθλητές της Χίου
Σπουδαία νίκη – πρόκριση για τα κορίτσια του 1ου Γενικού Καλύμνου με 34 – 36. Η αναμέτρηση διεξήχθη χθες στις «Σιταποθήκες» στο Κερατσινίου και οι μαθήτριες της Ρηνιού Θεμελίνας αν και ήταν με ελλείψεις και κουρασμένες (μετά τα συνεχή παιχνίδια και τις μετακινήσεις του Σαββατοκύριακου στη Ρόδο για το Final four των νεανίδων) πήραν την νίκη, με ηγέτιδα την Γεωργαρά Μαρία που πέτυχε 16 πόντους και καθοδήγησε στα κρίσιμα τελευταία λεπτά την ομάδα . Η ομάδα της Καλύμνου δεν πτοήθηκε που ήταν πίσω στο σκόρ και πήρε την νίκη δύσκολα στο τέλος δείχνοντας τα ψυχικά χαρίσματα τις ικανότητες όλων των κοριτσιών .
Σήμερα τα κορίτσια του 1ου Γενικού Καλύμνου στις 11:30, θα παίξουν με την πολύ δυνατή ομάδα της Χίου

Διαιτητές: Σκάρας- Πεταλωτής
Ημίχρονο 16-13 Τελικό 34 -36
ΓΕΛ Τήνου (Μπουζαλάκος Π. ) Μεταξά ,Πετροπούλου ,Παλαμάρη 6 ,Λούβαρη Ε 2, Πλύτα 6, Λούβαρη Μ. ,Φώσκολού 8 ,Βιδάλη 5 , Μπρουτζάκη , Δεξιώτη 9.
1o ΓΕΛ Καλύμνου (Ρηνιού Θ. )Γεωργαρά Μ. 16 (1) ,Αθανασίου Ε. , Βαρδαούλη Κ. 6 ,Τσουκαλά Μ. 2 , Μύτικα Μ. , Σμαλιού Ε. 7 , Αξιώτη Α. % , Ατσά Δ. ,Πετράκη Α.