Πρώτη εμφάνιση στο γυναικείο μπάσκετ από ιδρύσεως του Α.Ο.Καλυμνιακός

2657

Την πρώτη εμφάνιση στο γυναικείο μπάσκετ  από ιδρύσεως του Α.Ο.Καλυμνιακός  πραγματοποίησε  με τον αγώνα του στις παγκορασίδες απέναντι στην Α.Ε.Δικαίου.

 Η Α.Ε. Δικαίου κέρδισε άνετα τον Καλυμνιακό με σκορ 93 -11. Όταν ένα παιχνίδι τελειώνει με σκορ 93-11 δεν σχολιάζεις το αποτέλεσμα και μόνο.γιατί είναι φανερό η τεράστια διαφορά των ομάδων .Η ομάδα του Δημήτρη Τζουμάκα είναι μια ομάδα πλήρης σε όλες τις θέσεις με ταλέντο, ύψη ,δύναμη τεχνική κατάρτιση δουλεμένη χρόνια που φέτος με τις προσθήκες από τον Ηρακλή 2000 είναι έτοιμη για σπουδαία πράγματα .Διαθέτει παίκτριες που ξεπερνούν τα όρια της Δωδεκανήσου στην κατηγορία  και αναμένεται η συνέχεια.

Η ομάδα του Θ.Χαντσαρίδη ο Καλυμνιακός  με κορίτσια που μόλις πριν μια εβδομάδα εκδόθηκαν τα δελτία τους και ξεκινήσαν τα μπασκετικά τους βήματα πριν ένα μήνα ήταν φυσιλογικό να μην μπορούν να αταποκριθούν σε αγώνα με τόσο ισχυρό αντίπαλο ,κορίτισα μεγαλύτερης ηλικίας τα περισσότερα  , σε  εκτός έδρας αγώνα  με ταξίδι από  τα σχολεία τους κατευθείαν   – στο σκάφος  και στα μποφώρ του Αιγαίου -στο ανοικτό του Πυλίου –  χωρίς χρόνο  να συνέλθουν και απέναντι στις μέλλουσες πρωταθλήτριες Δωδεκαννήσου.

 Ηταν μια εμπειρία που όμως δεν τις πτόησε και προς  έκπληξη όλων των παρευρισκομένων πανηγύριζαν παρά την βαριά ήττα το πρώτο τους αγώνα με επευφημίες και  διάθεση μετά το τέλος .

Its just a game .δήλωσαν όλοι μαζί εμείς αγαπάμε το μπάσκετ.

Τα δεκάλεπτα ήταν: 25-6, 49-6(Ημίχρονο.),                                                      

 71-8, 93-11 Τελικό

Διαιτητής: Γιακουμής

Α.Ε. Δικαίου  (Τζομάκας Δ.): Ρούφα 2, Δρόσου 19, Χατζηκαλύμνιου 6, Μπότσι 20, Χατηδαυίδ 2, Παναγιωτοπούλου 8, Ήλιου 15, Φραζή 6, Τσαούση 10, Καλαμπόκη 5, Ψαρού, Παπασεβαστού

.Καλυμνιακός  (Χαντσαρίδης θ.) : Λαζαρή 6, Τσουκαλά Ε. 3, Διαμαντή 2, Λοΐζου, Αργυρού, Καμπουράκη, Τσαβαρή, Γαλουζή, Αθανασίου, Πετράκη, Αμπελά, Τσουκαλά Α. dsc00991dsc00994