Τελχινίς – ΖΑΟΝ 0-3

2148

Η απουσία των βασικών πασαδόρων αποδείχτηκε καθοριστική στη μέτρια εμφάνιση της γυναικείας ομάδας της Τελχινίδας με αντίπαλο τον ΖΑΟΝ. Οι πρωταθλήτριες Αιγαίου δε κατάφεραν ακόμη μια φορά  να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, απέναντι σε έναν αντίπαλό από τον οποίο θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο.

Μόνο στο 2ο σετ άλλαξε η αγωνιστική εικόνα της Τελχινίδας κι όταν οι φιλοξενούμενες είχαν ξεφύγει με 3-13. Η είσοδος των Μητροπούλου, Μίχου και Αποστολάκη έδωσε το έναυσμα για αντεπίθεση με το σκορ να γίνεται αρχικά 20-20 και στη συνέχεια 22-22. Εκεί μέτρησε η εμπειρία των αθλητριών του ΖΑΟΝ που πήραν το σετ στις λεπτομέρειες με 23-15.

ΡΣΦΠ Τελχινίς – Ζηρίνειος ΑΟΝ  0-3 σετ σε 64΄(12-25 σε 22΄, 23-25 σε 27΄και 07-25 σε 15΄)

Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς): Νίκη Κουτζούκη, Ματίνα Γιαννέλη, Μαρία Βρατσάλη, Καρολίνα Χρυσοχού, Φαμπιόλα Τερζίου, Κατερίνα Χειμωνέττου Νικολέτα Αμορανίτη (λ) Γεωργία Βερβερίδη, Κέλυ Δαουτοπούλου, Ελένη Μητροπούλου,  Ραφαηλία Κουφομανώλη (λ), Φαίη Μίχου, Ανθή Γκίκα και Αναστασία Αποστολάκη.

ΖΑΟΝ: (Πηνελόπη Μπλάμη) Τατιανή Μολδοβανίδη, Μαργαρίτα    Οικονομοπούλου, Έλλη Κόνιαρη, Κατερίνα Κτιστάκη, Ευαγγελία Καπέλου, Αρετή Μπαφατάκη, Βασιλική Νικολέτου (λ), Αθηνά Σκυθιώτη, Γεωργία Τσατσούρη και Μαρία Ντονά.

Πολύ καλή η διαιτησία των Τάσου Μενεσλή, Χρίστου Μάλφα και Μαίρης Παπαδούλη.