Τουρνουά μπιτς βόλεϊ 4×4

454

Το σαββατοκύριακο (3 & 4 Ιουνίου) ο Ροδιακός Σύλλογος Φίλων Πετοσφαίρισης ‘Τελχινίς’ πραγματοποίησε τουρνουά μπιτς βόλεϊ για μικτές ομάδες ‘4 εναντίον 4’ (4×4).
Το όμορφο θέαμα και οι συναρπαστικές μάχες που πρόσφεραν οι αθλητές και οι αθλήτριες και τις δύο ημέρες του τουρνουά στο Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα (Κορακόνερο) άνοιξαν, έστω και ανεπίσημα, την φετινή σεζόν μπιτς βόλεϊ στη Ρόδο.
Η εκδήλωση είχε σκοπό την οικονομική ενίσχυση της ομάδας βόλεϊ των κορασίδων της Τελχινίδας που θα διεκδικήσει από τον Πανναξιακό, την Παρασκευή (9/6) στη Σύρο, την πρόκριση στον τελικό της Ζ΄ Περιφέρειας.
Στο τουρνουά οι ομάδες αγωνίστηκαν σε δύο κατηγορίες, Juniors και Ενηλίκων:
Το Σάββατο, στην κατηγορία των Juniors (αθλητές και αθλήτριες που έχουν γεννηθεί την 1η Ιανουαρίου 1998 και μετά) συμμετείχαν 5 τετράδες.
Την 1η θέση πήρε η ομάδα των Νικολέτας Αμορανίτη, Φαμπιόλας Τερζίου, Αλμπάν Τερζίου και Αιμιλιάνο Λούσι που κέρδισαν στον τελικό με 2-0 σετ τους Κατερίνα Δελιγιώργη, Δέσποινα Κρητικού, Σεβαστό Φιλίππου και Αντώνη Χατζηγεωργίου.
Την 3η θέση πήραν οι Αριέτα Τερζίου, Μελίνα Τερζή, Πάολα Σουσάρι και Άλμπι Σωτηρίου, την 4η οι Κική Μυρωνίδου, Δέσποινα Καραγιάννη, Γιοζεφίνα Ντάιγια και Σταυρούλα Καλιόζη ενώ στην 5η θέση κατατάχτηκαν οι Νοέμι Ντούσκου, Χριστίνα Παρασκευά, Ραφαέλα Ζωγράφη και Ηλίας Ρέγκλης.
Στην κατηγορία των Ενηλίκων, την Κυριακή, συμμετείχαν 9 ομάδες. Νικητές ήταν οι ‘συνήθεις ύποπτοι’ Νικολέτα Αμορανίτη, Φαμπιόλα Τερζίου, Αλμπάν Τερζίου και Στέλιος Χαριστής αφού επικράτησαν στον τελικό με 2-0 σετ των Ματίνας Αμερικάνου, Κόνης Κλαδίτη, Νίκου Σκλήβα και Γιώργου Καζατζάκη.
Η τελική κατάταξη του τουρνουά είναι:
1οι: «Στρουφάκια» (Νικολέτα Αμορανίτη, Φαμπιόλα Τερζίου, Αλμπάν Τερζίου,Στέλιος Χαριστής)
2οι: «Dream Team» (Ματίνα Αμερικάνου, Κόνη Κλαδίτη, Νίκοw Σκλήβας, Γιώργος Καζατζάκης)
3οι: «Ciel» (Μαρία Ινγγλέση, Αριέτα Γακοπούλου, Παναγιώτης Μπαλής, Γιώργος Σεμελιτίδης)
3οι: «Μαχητές» (Ντιλέκ Χουσεΐν, Ανθή Γκίκα, Ραφαηλία Κουφομανώλη, Δημήτρης Μανώλης)
5οι: «Mamas & Papas» (Φαίη Μίχου, Κέλυ Δαουτοπούλου, Γιώργος Γκιζέττης, Στάθης Μαθιουδάκης)
6οι: «Orange Gym» (Κατερίνα Χειμωνέττου, Έρσα Αθανασίου, Χρήστος Παγκράτης, Κυριάκος Ατζίδης)
7οι: «Τελχινάκια» (Ελένη Μαστόρου, Σταματίνα Γκιζέττη, Νικολέττα Γκίκα, Κατερίνα Μαχραμά)
8οι: «τα Κουκιά» (Καθολική Κουκιά, Καλλιόπη Κουκιά, Ραφαέλα Κουκιά, Μαρίνα Κορμπα)
9οι: «Survivors» (Ελένη Κεφαλοπούλου, Δέσποινα Παυλή, Κρίστη Μεταξά, Σταυρούλα Καλιόζη, Δημήτρης Καλιόζης)