Ατυχη η Ε.Α.ΚΑ στον πρώτο αγώνα στις Νεανίδες

4013

Δεν κατάφερε την νίκη η πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου Ε.Α.ΚΑ στον πρώτο αγώνα της στα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος ηττήθηκε από τον Αίολο Μυτιλήνης  37 -40.

Η ομάδα της Καλύμνου στάθηκε πολύ καλά στον αγώνα έπαιξε καλή άμυνα απέναντι στις σκόρερ του Αίολου κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο να επιβάλει το ρυθμό της   και να δείξει παρά την απειρία της τα καλά στοιχεία και την ανωτερότητα της  ( είχε σταθερό προβάδισμα 5-7 πόντων) αλλά δεν πήρε την νίκη.

Στα τελευταία 5 λεπτά που έκριναν τα αγώνα λίγο η έλλειψη επιλογών ,λίγο τα συνεχόμενα λάθη και τα χαμένα λει απ στοίχισαν τον αγώνα  γεμίζοντας απογοήτευση τα κορίτσια που ένιωσαν ότι έχασαν ένα αγώνα που έπρεπε βάσει της απόδοσης τους να κερδίσουν αλλά χάθηκε από ατυχίες και συγκυρίες .

Ο πρόεδρος Κ.Καρδούλιας και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης που είναι στην αποστολή στο Χαϊδάρι δηλώνουν υπερήφανοι για το ότι τα κορίτσια της Ε.Α.ΚΑ μετά τόσα χρόνια αγωνίζονται ως πρωταθλήτριες σε φάση Πανελληνίων Αγώνων και συγχαίρουν τα κορίτσια για τον εναρκτήριο αγώνα παρά την ατυχή έκβαση του.

Αύριο η ομάδα αγωνίζεται απέναντι στην ισχυρή ομάδα της Κρήτης τον Ηρόδοτο

Τα δεκάλεπτα ήταν: 13-13, 17-20 Ημίχρ.,

29-24, 37-40 Τελικό Διαιτητές: Πρινή – Αντωνιάδη

Ε.Α. Καλύμνου (Τσακαλίδης) : Λαζαρή 2, Νίννη 16 (2), Εργά, Κλειδαρά 4, Γεωργαρά, Μύτικα, Πατέλλη,  Χρυσάκη 15.

Αίολος Μυτιλήνης (Γιαννίκος) : Κοτσιά 16(2) , Ζαχαρίου 12(2), Λημναίου 4, Καραβατάκη 4, Βογιατζή, Αθηνέλλη, Ντούλε 4, Μαρμαρινού.

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Απόλλων Χαλκίδας- Ηρόδοτος           30-73 Ε.Α. Καλύμνου- Αίολος Μυτιλήνης     37-40