Αυτόκλητοι «σωτήρες» έταξαν «λαγούς με πετραχήλια» στους παίκτες του ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ με στόχο την απομάκρυνση του επί 33 χρόνια προέδρου Σ.Χατζημιχάλη.

2369


Αναδημοσίευση απο kalymnos-news.gr

Όταν ήλθε η ώρα να αναλάβουν τη Διοίκηση εξαφανίστηκαν, με την ομάδα να μένει ακέφαλη και εκτός Πρωταθλήματος Α΄κατηγορίας Δωδεκανήσου

Εκτός Πρωταθλήματος Α΄κατηγορίας Δωδεκανήσου έμεινε η ομάδα του ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ αφού δεν υποβλήθηκαν στην ΕΠΣΔ τα απαραίτητα δικαιολογητικά και η δήλωση για τη συμμετοχή της, μέχρι την Παρασκευή μεσημέρι 17 Αυγούστου 2019, που ήταν η καταληκτική ημερομηνία.
Ας βάλουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά .
Η ομάδα του ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ καθ΄όλη την αγωνιστική χρονιά που πέρασε με επικεφαλής στο ΔΣ τον επί 33 χρόνια Πρόεδρο Στέφανο Χατζημιχάλη και με προπονητή και παίκτες που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό τους ,κατάφερε το στόχο να ανέλθει στη μεγάλη κατηγορία.
Δυστυχώς όμως μετά την άνοδο, κάποια συγκεκριμένα άτομα τάζοντας «λαγούς με πετραχήλια» στους παίκτες του ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ τους έπεισαν ότι θα μπορέσουν να αναλάβουν τη Διοίκηση και να καλύψουν όλες τις μεγάλες οικονομικές υποχρεώσεις για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα στο Πρωταθλήμα Α΄κατηγορίας Δωδεκανήσου και να διεκδικήσει την άνοδο σε Εθνική κατηγορία.
Οι εξελίξεις αυτές εξανάγκασαν τον επί 33 χρόνια Πρόεδρο της Ομάδας Στέφανο Χατζημιχάλη να υποβάλλει την παραίτηση του πριν 2 μήνες, αφήνοντας στους αυτόκλητους «σωτήρες» του ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ ελεύθερο το πεδίο να αναλάβουν αυτοί τη διοίκηση και να υλοποιήσουν τις υποσχέσεις τους.
Στην προγραμματισμένη ΓΣ και διενέργεια εκλογών της 4ης Αυγούστου 2018, οι αυτόκλητοι «σωτήρες» δεν εμφανίστηκαν και δόθηκε αναβολή για σήμερα 19 Αυγούστου 2018 το απόγευμα.
Δυστυχώς η ιστορική ομάδα του ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ μετά από 48 χρόνια βαδίζει προς διάλυση, αφού αποδείχθηκε ότι οι αυτόκλητοι «σωτήρες» τις υποσχέσεις και τα παχιά λόγια, τα έλεγαν μόνο σε καφενειακό επίπεδο και μοναδικός τους στόχος ήταν να εξαναγκάσουν, τον επί 33 χρόνια Πρόεδρο Στέφανο Χατζημιχάλη, τον άνθρωπο που αφιέρωσε μια ζωή στην ομάδα του νησιού, να παραιτηθεί, προκειμένου στη συνέχεια να μετατρέψουν τον ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟ σε δικό τους «μαγαζάκι».
ΠΗΓΗ https://kalymnos-news.g