10 χρόνια Τελχινίς

1306

Δελτίο τύπου

Η Τελχινίδα με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την ίδρυσή της έχει προγραμματίσει το διήμερο 7 & 8 Σεπτεμβρίου εορταστικές εκδηλώσεις στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα.
Στα γήπεδα μπιτς βόλεϊ, εκεί όπου γεννήθηκε η ιδέα ίδρυσης του συλλόγου, τα μέλη και οι φίλοι του ροδίτικου σωματείου θα γιορτάσουν τα 10 χρόνια ζωής του παίζοντας στα τουρνουά που θα διεξαχθούν την Παρασκευή και το Σάββατο.
Την Παρασκευή έχουν προγραμματιστεί ‘εσωτερικά’ προπονητικά τουρνουά για τα μέλη της Τελχινίδας ενώ το Σάββατο στα τουρνουά ‘μικτών ομάδων’ και ‘μανσετάδας’ μπορούν να συμμετάσχουν όλοι.
Συνδιοργανωτής του εορταστικού διημέρου είναι ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ).

Πρόγραμμα εκδηλώσεων για τα 10 χρόνια από την ίδρυση της Τελχινίδας:
(Γήπεδα μπιτς βόλεϊ ΔΑΚ Καλλιπάτειρα)
Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου
18:30 Εσωτερικό τουρνουά μπιτς βόλεϊ αναπτυξιακών τμημάτων (junior)
21:00 Εσωτερικό τουρνουά μπιτς βόλεϊ τμήματος Ενηλίκων
Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου
17:00 Τουρνουά μπιτς βόλεϊ (open) για μικτές ομάδες (άνδρας / γυναίκα)
18:30 Τουρνουά ακαδημιών
20:00 Απονομές επάθλων και αναμνηστικών
21:00 Βarbeque-αδα & τουρνουά Μανσετάδας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΣΦΠ Τελχινίς ευχαριστεί τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κ. Στέφανο Κυριαζή που πάντα στέκεται αρωγός στις προσπάθειες των τοπικών αθλητικών σωματείων για την ανάπτυξη του ροδίτικου αθλητισμού και προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της Τελχινίδας να παραβρεθούν και να συμμετάσχουν στις εορταστικές στις εκδηλώσεις.

Όλοι όσοι επιθυμούν να αγωνισθούν το Σάββατο στα προγραμματισμένα τουρνουά (Μικτό – Μανσετάδα) θα πρέπει να το δηλώσουν συμπληρώνοντας την ειδική ηλεκτρονική φόρμα στο www.telchinis.gr