ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ -ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΛΕΡΟΥ 40 -50

585

Δύσκολα ο Πανιώνιος Λέρου στην Κάλυμνο την μαχητική  Ακαδημία στην Κάλυμνο με 40 -50στους παμπαίδες.

Η Ακαδημία Καλύμνου αν και ήταν πίσω στο σκόρ  ακόμα και με 13 πόντους δεν άφησε τον αγώνα πάλεψε μέχρι το τέλος απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα   , ισοφάρισε  με τον Πελεκάνο που ήταν εξαιρετικός 21 πόντοι (3 τρίποντα) στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά η εμπειρία και   η ψυχραιμία των παιδιών της Λέρου δεν επέτρεψαν να γίνει η έκπληξη . Στο πιο κρίσιμο σημείο Μαχαίρας , Γεωργίου και Γιαλίζης με σωστές επιλογές στην επίθεση  και καλή άμυνα πήραν την νίκη .  

Πρέπει να αναφερθεί ακόμα ότι για τα τρία πρώτα  δεκάλεπτα διαιτητές στην συνάντηση  ήταν οι Φάκαρος και ο  Μάγκος  και στο τελευταίο ο  Κολυνιάτης που ήταν στο γήπεδο αντικατέστησε τον Φάκαρο  προκειμένου να προλάβει το πλοίο για την Κω. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε γιατί στο πρώτο παιχνίδι που είχε ορισθεί το Σάββατο ο Ιπποκράτης ταξίδεψε στη Κάλυμνο από το Μαστιχάρι  Κώ με το δρομολόγιο στις 9  και όχι με το προηγούμενο δρομολόγιο με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν και όλα τα επόμενα παιχνίδια.

Τα δεκάλεπτα ήταν: 10 -15, 23 -30(Ημιχρ.), 33 -35, 40 -50 Τελικό
Διαιτητής: Φάκαρος (Κολυνιάτης)- Μάγκος
Ακαδημία Καλύμνου (Καλαϊτζίδης): Ηλιάδης, Βλάμος, Σήφης, Ρογαλίδης 10(1), Πελεκάνος 21 (2), Μουνούχος 2, Ράδος 2, Ρεΐσης, Τρικοίλης 5 (1).
 
Πανιώνιοσ Λέρου  (Μωραΐτης): Γεωργίου 8, Μαρούγκας 14 (1), Ηλίας, Φωτεινός, Φαλάδος, Μαχαίρας 18 (1), Κονδυλάκης, Κοντραφούρης, Γιαλλιζής 10 (1).