Για τα παιδιά της »Φλόγας»!

2901

Με την παρουσία αρκετών αθλητών που μέσω της συμμετοχής τους προσέφεραν στον Σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα», για τη στήριξη του οποίου πραγματοποιήθηκε και η διοργάνωση, διεξήχθη το περασμένο σαββατοκύριακο το τουρνουά beach tennis στο Κορακόνερο. Οι διοργανωτές συγκέντρωσαν χρήματα για την ενίσχυση του συλλόγου, έπαιξαν και διασκέδασαν σε ένα «διαφορετικό» τουρνουά από αυτά που έχουν συνηθίσει και μετά το τέλος του εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους συμμετέχοντες. Αναλυτικά:
«Το ωραιότερο δώρο….είναι πάντα γεμάτο αγάπη! Σας ευχαριστούμε όλους. Εσάς που ήρθατε να παίξετε, εσάς που ήρθατε να μας δείτε και απλά να στηρίξετε την προσπάθεια μας και εσάς που είχατε άλλες δουλειές. Το σαββατοκύριακο αυτό ήταν αφιερωμένο στα παιδιά της Φλόγας, στις οικογένειες τους που παλεύουν καθημερινά. Σε όλα τα παιδάκια του κόσμου που θέλουμε απλά να χαμογελούν και να είναι καλά».
Το «παρών» στο τουρνουά έδωσε μάλιστα και ομάδα από το Λουξεμβούργο, οι παίκτες της οποίας σύμφωνα με όσα είπαν οι άνθρωποι της, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη διοργάνωση. Ο πρόεδρος της, κ. Claudio Petrillo ανέφερε σχετικά:
«Η Ένωση Beach Tennis Λουξεμβούργου, βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή στον αγώνα κατά του καρκίνου. Αυτή τη φορά στη Ρόδο, στην Ελλάδα, με την όμορφη ομάδα της Ρόδου Beach Tennis . Είναι τιμή μας να έχουμε συμμετάσχει στην συγκεκριμένη εκδήλωση σε μια υπέροχη μέρα. Σας ευχαριστούμε όλους για την πρόσκλησή σας».